Kver tirsdag har eg fri, d e så deilig!
Idag har eg spist frokost hos mormor og morfar, og bakt horn med skinke og ost.
Oppskriftå på hornå e:
1,5 kg mel
125 gr sukker
200 gr margarin
100 gr gjær
1 liter melk
1 boks bogskinke
1pk revet hvitost, Norvegia=)
Idag har eg spist frokost hos mormor og morfar, og bakt horn med skinke og ost.
Oppskriftå på hornå e:
1,5 kg mel
125 gr sukker
200 gr margarin
100 gr gjær
1 liter melk
1 boks bogskinke
1pk revet hvitost, Norvegia=)
1. Smuldre melet, sukkeret og smøret sammen
2. Varm opp melken
3. Tilsett gjæren
4. Bland alt samen og tilsett mel til deigen er god å arbeide me.
5. Hev i ca 1 time
6. Sett ovnen på 180-200 grader
7. Del deigen inn i 3 like store deler. Dette er lettere sagt enn gjort.
8. Kjevle en del om gangen og del inn i 6-8 "pizzastykker"
9. Legg i ost og skinke og rull sammen hornet.
10. La etterheve i ca. 15 min.
11. Pensle med egg og ta på litt revet ost på toppen
12. Stek i 15-20 min.
Velbekomme!
Te slutt vil eg bare få gratulera mi goe venninna Elisabeth, og kalt Mæland me dagen!
Dette bilde blei tatt når Ole og eg va på besøk hos henne i Australia i november i fjor
Nå studere hu medisin i Ungarn. For ein vilje og et pågangsmot som finns i den jentå!
Eg må jammen beundre deg! Hb du får ein fin dag, og takk for den kjekke kvelden på lørdag
3 kommentarer:
Flinke du e!! di såg jo deilige ud:) du e goe mona!! domt me ikkje trefftes idag- glede mg t next week:)
Di va goe;)
Lige den deilige blandingå av dialekt å bogmål, sweet ^^ Hmm, såg veeldig goe ud di der ja :)
Legg inn en kommentar