mandag 2. november 2009

TENERIFE - here we come!


Då har me bestilt oss ein tur te Tenerife. Hotellet hette Blue Star Oasisi for de som har vært der.

Ååå så eg kjenne eg glede meg når eg ser ud på dette vere me har i Hålandsmarkå.
Avreisedato e 15.11 og me blir vekke 1 uke. Ska bli deilig!!

10 kommentarer:

Siri sa...

SÅ fantastisk!! Heldigen- misunne dåkke den turen:) Det e dåkk velfortjent med en pust i en travel kverdag- nyt det!!

Helge sa...

"Travel kverdag", Mona ke he du gjort den siste månen?

Gretty sa...

ooo, lovely idea!

sandra sa...

herlikt:)

Monas verden sa...

Helge: Den siste mnd har eg vært fullt på jobb til tross for sykemelding, sett svineinfluensavaksiner!!, fysio tri ganger i ukå, vært komf-leder, hatt julevask i deler av huset, handla julegaver og mye mer. Derfor ska d bli heeeeerlig å slappe av litt=)

kåre sa...

av di der "travle aktivitetane" så e det bare fysio tri ganger i ukå å komf-leder så e jyldig grunn. du trenge jo ikkje gå på jobb når du har sykemelding, e ikkje vids å ha julevask 2 mnd før jul når du halte rundt på golvet(tegn på at du har lite å gjer), å det e jaffal ikkje vids å gå på handletur med dårlig fot!!!

Monas verden sa...

Hehe, du vett verken koss d e å ha eget hus eller samvittighet du, Kåre=) Så bare ti stilt!

Håkon sa...

Eg tenke bare det e jo greit å annonsera får adle tjuva å kriminelle at dåkk ska vekk. Hmmm, plutseligt så har dåkk ikkje tv lengre når dåkk komme heim ;)

Monas verden sa...

Alt du tenke på Håkon!!
Eg tror d går bra, naboene våre passe på!!

Observatør sa...

Vi var der samtidig som dere på samme hotell. Ble litt skuffet over hotellet. Når vi kom inn i resepsjonen ble vi møtt av et skikkelig "tacky" mekanisk apekatt-band. Interiøret var anno 1991. Leilighetene var slitt og særdeles usmakelig innredet, toalettet hadde lekasje, masse bråk sent på kvelden fra "entertainment" gjengen, og dette med betaling av alt med hotell-nøkkellen var et stort irritasjonsmoment. Trappene rundt omkring var direkte livsfarlig for småbarn.

Føler meg litt "ripped off" av Startour som sa dette var et 4 stjerners familiehotell. Marlyanza hotell nedi gata blir valget neste gang.